ZEMPLÉNI SZUPERINFÓ SAROSPATAK.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zemplen 2022. 11. 25.
Zemplen 2022. 11. 25.

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! 2020 előtti archívum elérése >>

Zemplen 2022. 12. 02.
Zemplen 2022. 12. 02.
Zemplen 2022. 11. 25.
Zemplen 2022. 11. 25.
Zemplen 2022. 11. 18.
Zemplen 2022. 11. 18.
12345...
»
Izgalmas programokra invitálják az egyetemre készülőket Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Nyílt napot tartanak a Tokaj-Hegyalja Egyetemen december 7-én, jövő szerdán 9 órától délután 2-ig.
Kárpátaljai gyermekes családoknak gyűjtenek Szuperinfó Hírek - A Sárospataki Wass Albert Kör idén is gyűjt karácsonyi pénzadományt rászoruló kárpátaljai gyermekes magyar családok megsegítésére.
Bakancslistán a tengerszem Szuperinfó Hírek - A tó legmélyebb pontja 6,5 méter mély, a körülvevő sziklafalak pedig 70 méterrel magasodnak a víztükör fölé.
A sárospataki Bodrog Hotel tarolt a kategóriájában Szuperinfó Hírek - Átadták a díjakat az idén tízéves Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Gálán – Borsod-Abaúj-Zemplénben hárman kaptak elismerést.
Lakóház égett Sárospatakon (frissítve) Szuperinfó Hírek - Egy vízsugárral és kéziszerszámokkal dolgoztak a tűzoltók Sárospatakon csütörtökön.
A múltat idézve tervezik a tanítóképzés jövőjét Szuperinfó Hírek - A tudomány nevében is emlékeztek a Tokaj-Hegyalja Egyetemen a pataki tanítóképzés 165 évére.


Fizetett hirdetések

Film készült a legendás meccsről Szuperinfó Hírek - A Fradi – Újhely találkozóról készült dokumentumfilmet november 25-én mutatják be a sárospataki moziban.
Segítik a birkózást, diplomájuk van róla Szuperinfó Hírek - A napokban bensőséges hangulatú ünnepséget tartottak a Bodrog-parti városban.
Teológiai kérdések a tudomány ünnepén Szuperinfó Hírek - A Sárospataki Református Teológiai Akadémia tanárai, oktatói adtak keresztmetszetet arról a kutatói munkáról.
Több százan birkóznak Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Szombaton késő délutánig tart a Visegrádi Négyek elnevezésű nemzetközi szabadfogású gála
Birkózógála lesz Sárospatakon Szuperinfó Hírek - A mezőnyben a Visegrádi Négyek tagjai, azaz a cseh, a lengyel, a szlovák és magyar sportolók képviseltetik magukat.
Együttműködik a megyei önkormányzat és a Tokaj-Hegyalja Egyetem Szuperinfó Hírek - Együttműködési megállapodás kötött a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és a Tokaj-Hegyalja Egyetem.
Nem tetszett neki, amit mondott, fejbe rúgta Szuperinfó Hírek - Az egyik vissi élelmiszerbolt előtt keveredett szóváltásba két férfi.
Egy hét alatt 47 helyszínre mentek ki a borsodi rendőrök Szuperinfó Hírek - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2022. november 7-e és november 13-a között negyvenhét helyszínen többek között Miskolcon, Mezőkövesden, Ózdon, Sátoraljaújhelyen, Edelényben, Sárospatakon, Encsen és Sajószentpéteren toboroztak.


Fizetett hirdetések

Pataki diákok is üzentek a klímacsúcsra Szuperinfó Hírek - Dr. Botos Barbara magyar utazó klímanagykövet szerint nagyon felkészültek és érdeklődőek voltak a fiatalok.
Pásztói vendégek Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Jó gyakorlatok megismerése érdekében látogattak Sárospatakra a nógrádi Pásztó vezetői és intézményeinek képviselői a napokban.
Óvodások nyerték a tökfaragó versenyt Szuperinfó Hírek - Az öt legtöbb szavazatot kapott alkotást díjazta a sárospataki önkormányzat a város első töklámpás faragó és díszítőversenyén.
Huszonötször osztanak ételt Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Elkezdődött az idei téli szezonra szervezett ételosztási akció Sárospatakon a piacon.