ZEMPLÉNI SZUPERINFÓ SAROSPATAK.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zemplen 2022. 12. 02.
Zemplen 2022. 12. 02.
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! 2020 előtti archívum elérése >>

Zemplen 2022. 11. 11.
Zemplen 2022. 11. 11.
Zemplen 2022. 11. 04.
Zemplen 2022. 11. 04.
Zemplen 2022. 10. 28.
Zemplen 2022. 10. 28.
Izgalmas programokra invitálják az egyetemre készülőket Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Nyílt napot tartanak a Tokaj-Hegyalja Egyetemen december 7-én, jövő szerdán 9 órától délután 2-ig.
Kárpátaljai gyermekes családoknak gyűjtenek Szuperinfó Hírek - A Sárospataki Wass Albert Kör idén is gyűjt karácsonyi pénzadományt rászoruló kárpátaljai gyermekes magyar családok megsegítésére.
Bakancslistán a tengerszem Szuperinfó Hírek - A tó legmélyebb pontja 6,5 méter mély, a körülvevő sziklafalak pedig 70 méterrel magasodnak a víztükör fölé.
A sárospataki Bodrog Hotel tarolt a kategóriájában Szuperinfó Hírek - Átadták a díjakat az idén tízéves Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Gálán – Borsod-Abaúj-Zemplénben hárman kaptak elismerést.
Lakóház égett Sárospatakon (frissítve) Szuperinfó Hírek - Egy vízsugárral és kéziszerszámokkal dolgoztak a tűzoltók Sárospatakon csütörtökön.
A múltat idézve tervezik a tanítóképzés jövőjét Szuperinfó Hírek - A tudomány nevében is emlékeztek a Tokaj-Hegyalja Egyetemen a pataki tanítóképzés 165 évére.


Fizetett hirdetések

Film készült a legendás meccsről Szuperinfó Hírek - A Fradi – Újhely találkozóról készült dokumentumfilmet november 25-én mutatják be a sárospataki moziban.
Segítik a birkózást, diplomájuk van róla Szuperinfó Hírek - A napokban bensőséges hangulatú ünnepséget tartottak a Bodrog-parti városban.
Teológiai kérdések a tudomány ünnepén Szuperinfó Hírek - A Sárospataki Református Teológiai Akadémia tanárai, oktatói adtak keresztmetszetet arról a kutatói munkáról.
Több százan birkóznak Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Szombaton késő délutánig tart a Visegrádi Négyek elnevezésű nemzetközi szabadfogású gála
Birkózógála lesz Sárospatakon Szuperinfó Hírek - A mezőnyben a Visegrádi Négyek tagjai, azaz a cseh, a lengyel, a szlovák és magyar sportolók képviseltetik magukat.
Együttműködik a megyei önkormányzat és a Tokaj-Hegyalja Egyetem Szuperinfó Hírek - Együttműködési megállapodás kötött a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és a Tokaj-Hegyalja Egyetem.
Nem tetszett neki, amit mondott, fejbe rúgta Szuperinfó Hírek - Az egyik vissi élelmiszerbolt előtt keveredett szóváltásba két férfi.
Egy hét alatt 47 helyszínre mentek ki a borsodi rendőrök Szuperinfó Hírek - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2022. november 7-e és november 13-a között negyvenhét helyszínen többek között Miskolcon, Mezőkövesden, Ózdon, Sátoraljaújhelyen, Edelényben, Sárospatakon, Encsen és Sajószentpéteren toboroztak.


Fizetett hirdetések

Pataki diákok is üzentek a klímacsúcsra Szuperinfó Hírek - Dr. Botos Barbara magyar utazó klímanagykövet szerint nagyon felkészültek és érdeklődőek voltak a fiatalok.
Pásztói vendégek Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Jó gyakorlatok megismerése érdekében látogattak Sárospatakra a nógrádi Pásztó vezetői és intézményeinek képviselői a napokban.
Óvodások nyerték a tökfaragó versenyt Szuperinfó Hírek - Az öt legtöbb szavazatot kapott alkotást díjazta a sárospataki önkormányzat a város első töklámpás faragó és díszítőversenyén.
Huszonötször osztanak ételt Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Elkezdődött az idei téli szezonra szervezett ételosztási akció Sárospatakon a piacon.