ZEMPLÉNI SZUPERINFÓ SAROSPATAK.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zemplen 2021. 04. 16.
Zemplen 2021. 04. 16.
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! 2020 előtti archívum elérése >>

Zemplen 2020. 01. 17.
Zemplen 2020. 01. 17.
Zemplen 2020. 01. 10.
Zemplen 2020. 01. 10.
Sarospatak 2019.12.13
Sarospatak 2019.12.13
Márkaépítés: készül a Tokaj brand Szuperinfó Hírek - Tokaj és Sárospatak a történelem során mindig szoros kapcsolatban állt egymással, ez a kapcsolat a mindennapokban is megvan.
Árokba borult egy autó Sárospatak közelében Szuperinfó Hírek - A jármű az árokban, a tetején állt meg.
Programokkal készülnek a nyárra Sárospatakon Szuperinfó Hírek - A Művelődés Háza és Könyvtára hamarosan visszaköltözhet a felújított Makovecz-épületbe.
Figyelem, teljes útlezárás baleset miatt a 37-esen! Szuperinfó Hírek - A 37-es számú főúton Bodrogolaszi térségében az 59. kilométerszelvényben történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.
Kisfilmeken Sárospatak története Szuperinfó Hírek - Eddig tíz kisfilm érhető el az interneten, de a végére akár száz is készülhet belőlük.
Nem titkolt cél a futamgyőzelem Szuperinfó Hírek - A sárospataki Csomós Miklós és navigátora Nagy Attila komoly tervekkel várja a magyar ralibajnokság rajtját.


Fizetett hirdetések

„Az első félidőben sikerült eldönteni a mérkőzést” Szuperinfó Hírek - A labdarúgó megyei I. osztály 2. fordulójában elmaradt meccset pótoltak szerdán.
Nem használhatják a 3,5 tonnánál nehezebb járművek Háromhután az egyik Tolcsva-patak-hidat Szuperinfó Hírek - A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2021. április 7., keddtől határozatlan ideig lezárja a 3,5 tonnánál nehezebb járművek elől a 37135-ös…
Tárogatószó adta hírül Rákóczi születésnapját Szuperinfó Hírek - A világjárvány miatt sajátosan emlékezett meg II. Rákóczi Ferenc születésnapjáról Nagy Csaba tárogatóművész.
„ Amíg az első félidőben bírtuk erővel, addig nem volt gond” Szuperinfó Hírek - A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjában a 18. fordulót rendezték meg.
A „gigászok” csatáját egy hajszállal a Mád nyerte Szuperinfó Hírek - A labdarúgó megyei I. osztály 12. fordulójában elmaradt Mád – Sárospatak mérkőzést pótolták szerdán.


Fizetett hirdetések

5 csendes kirándulóhely Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből Szuperinfó Hírek - Itt a tavasz, és bár Sándor, József és Benedek nem hozták meg a meleget, a kirándulás lehetősége a mostani időben…
ARLÓ – BORSODNÁDASD – FÜZESABONY – SÁROSPATAK települések szennyvízközmű fejlesztése Szuperinfó Hírek - Az Észak-magyarországi régióban jelentős értékű, meghatározó mértékű szennyvíz-beruházás sorozat zárult az elmúlt időszakban. A négy települést, Arlót, Borsodnádasdot, Füzesabonyt és…

Újrahasznosítanak hét tonna tiszai hulladékot

Több mint hét tonna hulladékot válogattak anyagfajtákra, tömörítettek, báláztak és rendeztek újrahasznosításra alkalmassá a PET Kupa önkéntesei abból a 22 tonnányi szemétáradatból, amely néhány hete érkezett Magyarországra a Tiszán Ukrajnából és Romániából – közölte a civil szerveződés.