ZEMPLÉNI SZUPERINFÓ SAROSPATAK.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zemplen 2021. 09. 24.
Zemplen 2021. 09. 24.
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! 2020 előtti archívum elérése >>

Sarospatak 2019.12.13
Sarospatak 2019.12.13
Sarospatak 2019.12.06
Sarospatak 2019.12.06
Sarospatak 2019.11.29
Sarospatak 2019.11.29
A miniszterelnök nyitotta meg az új egyetem tanévét Szuperinfó Hírek - Orbán Viktor miniszterelnök indította útjára az egykori Comenius Tanítóképző Főiskola alapjaira támaszkodó, a nyáron megalakult Tokaj-Hegyalja Egyetem első tanévét Sárospatakon.
A tizenhetedik körben Szuperinfó Hírek - A Sárospataki Torna Club sporttelepén rendezték a tizenegyesrúgó bajnokság területi döntőjét.
Sokan terveznek kikapcsolódni októberben Szuperinfó Hírek - A hosszú őszi szünet jól jön a szállásadóknak, sokan kelnek majd útra.
A Hegyalja Egyetemé lett a Grand Tokaji Zrt. Szuperinfó Hírek - Holnap erről a témáról is bővebben olvashatsz a portálunkon.


Fizetett hirdetések

Újabb fejlesztések a gimiben Szuperinfó Hírek - Tovább folytatódnak a nagyberuházások a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumában.
Borral és libamájjal köszöntötték az őszt Szuperinfó Hírek - Újra megrendezte már hagyományosnak számító Őszváró Boros Kőporos című rendezvényét a hercegkúti Trautsons egyesület.
Látszik a munkájuk eredménye Szuperinfó Hírek - Több mint nyolc tonna hulladéktól szabadították meg a Bodrogot.
A könyvek hazatérésére emlékeztek Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Tizenöt éve kerültek vissza a sárospataki könyvek Oroszországból. Ebből az alkalomból rendeztek ünnepséget Sárospatakon, a Református Kollégium Nagykönyvtárában.


Fizetett hirdetések

Kihasználta és verte prostituált élettársát Szuperinfó Hírek - Kitartottság és súlyos testi sértés bűntette miatt emeltek vádat.
A bajnok és a kisfiú Szuperinfó Hírek - A századik magyar olimpiai aranyérem birtokosa a zempléni gyerek focista egyik példaképe.
Élménypont létesül a világörökségi pincesoron Szuperinfó Hírek - Projektzárót és bokrétaavató ünnepséget rendeztek nemrégiben Hercegkúton.
Elstartolt a második Bodrogi PET Kupa Szuperinfó Hírek - Elrajtolt az idei, immár második Bodrogi PET Kupa.