ZEMPLÉNI SZUPERINFÓ SAROSPATAK.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zemplen 2023.03.24
Zemplen 2023.03.24
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! 2020 előtti archívum elérése >>

Zemplen 2023. 02. 03.
Zemplen 2023. 02. 03.
Zemplen 2023. 01. 27.
Zemplen 2023. 01. 27.
Zemplen 2023. 01. 13.
Zemplen 2023. 01. 13.
Három év után újra becslési verseny Sárospatakon Szuperinfó Hírek - A tavaly elhunyt szervező, Bigus Imre emlékének ajánlották az idei megmérettetést.
E-Qka a sárospataki iskolában Szuperinfó Hírek - Újabb környezetvédelmi program valósult meg a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumában és Általános Iskolájában.
Délig nem közlekednek a vonatok – mutatjuk, hol Szuperinfó Hírek - Két zempléni város között szünetel a vonatforgalom.
Soltész Miklós: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon Szuperinfó Hírek - „Tapasztaljuk a világban, és tudjuk, a kereszténység a legüldözöttebb vallás” - jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi és nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Komlóskán, a község központjában felépített kereszt megáldásával egybekötött ünnepségen.
Félpályás lezárás Sárospatakon baleset miatt! Szuperinfó Hírek - Baleset történt Sárospatakon a Petőfi utca 10. szám előtt.
Ausztriáról és Svájcról vesznek példát Zemplénben Szuperinfó Hírek - Újra meghirdették a „Tiszta Zemplén” akciót – hamarosan neki is vágnak


Fizetett hirdetések

Bordal túra Petőfi emlékére Szuperinfó Hírek - Különleges kezdeményezéssel emlékezett a Tokaj-Hegyalja Egyetem a nagy magyar költőre, és azokra az időkre, amikor bebarangolta Tokaj-Hegyalját.
Hazafiasságra, honvédelemre nevelnek Borsodban Szuperinfó Hírek - Honvéd Kadét Program indult Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében.
„Rangadóhoz mérten kemény játék és sok helyzet jellemezte a mérkőzést” Szuperinfó Hírek - A labdarúgó vármegyei II. osztály Kelet csoportjának 17. fordulójában két meccset játszottak szombaton.
Figyelem, baleset a 37-es főúton, Sárospataknál – félpályás útzár! Szuperinfó Hírek - A 37-es főúton, Sárospatak határában két autó ütközött össze.
Teljes útzár lesz! Megújul a Sárospatak-Cigánd összekötő út Szuperinfó Hírek - A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújul a 3814-es jelű Sárospatak-Cigánd összekötő út mintegy három kilométeres, Sárospatak felőli szakasza.
Vármegyénk rektorai is tiltakoznak a hátrányos megkülönböztetés miatt Szuperinfó Hírek - Nem tartják korrektnek a brüsszeli döntést, ami egyben a magyar felsőoktatás lejáratása is.
Sárospataki piperetükör és sörbontó Szuperinfó Hírek - A Bodrog-partiak szinte kifogyhatatlanok az ötletekből.
Pertőfi Sándorra emlékezik túráján nyolc Bodrog-parti település Szuperinfó Hírek - Huszonhat kilométert gyalogolnak március 14-én a túrára vállalkozók a március idusát megelőző napon.


Fizetett hirdetések

Jótékonyság és szeretet Szuperinfó Hírek - Csaknem négyszázan voltak a sárospataki sportbálban
Birkózó és bokszoló, sípos és röplabdázó Szuperinfó Hírek - Újra neves vendégeket fogadtak a Bodrog-parti város hagyományos sportbálján.
Négyszázan báloznak Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Ma este meglepetés vendéget is fogadnak a Bodrog-parti városban.
Jótékonysági sportbált tartanak Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Meglepetés vendéget is fogadnak a Bodrog-parti városban.