ZEMPLÉNI SZUPERINFÓ SAROSPATAK.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zemplen 2022. 01. 21.
Zemplen 2022. 01. 21.
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! 2020 előtti archívum elérése >>

Sarospatak 2019.12.13
Sarospatak 2019.12.13
Sarospatak 2019.12.06
Sarospatak 2019.12.06
Sarospatak 2019.11.29
Sarospatak 2019.11.29
Lázas munka folyik Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Történetének második nyílt napját rendezte meg kedden a Tokaj-Hegyalja Egyetem (THE) Sárospatakon.
Rekordösszeg gyűlt össze a kárpátaljai magyaroknak Szuperinfó Hírek - 2021-ben rekordösszegű, több mint félmilliós adomány gyűlt össze.
Böngésszen a januári Borsod-Abaúj-Zemplén megyei programajánlataink között! Szuperinfó Hírek - Még nem tudja, mivel tölti a szabadidejét, de kimozdulna otthonról? Nézze meg a programajánlónkat!
Böngésszen a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei programajánlataink között! Szuperinfó Hírek - Még nem tudja, mivel tölti a szabadidejét, de kimozdulna otthonról? Nézze meg a programajánlónkat!
Két fontos évforduló a pataki teológián Szuperinfó Hírek - Az intézmény megszüntetésének hetvenedik, újraindulásának pedig harmincadik évfordulójára emlékezett a Sárospataki Református Teológiai Akadémia közössége.


Fizetett hirdetések

Garantált filmélmény Szuperinfó Hírek - A legkorszerűbb technikával nyitott újra a sárospataki mozi.
Plusz tízmilliót kapott három borsodi település Szuperinfó Hírek - Három Borsod megyei település közfoglalkoztatási programját díjazta a belügyminiszter.
Több jogsi nélküli sofőr és személyi sérüléses baleset az elmúlt 24 óra mérlege Szuperinfó Hírek - Hozzátartozójukat bántalmazó családtagokkal, engedély nélkül vezető sofőrökkel, és elfogatóparancs alapján közözött férfival szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
Lángoló melléképületet oltottak a tűzoltók Szuperinfó Hírek - Kigyulladt egy lakóházzal egybeépített melléképület Vajdácskán, a Petőfi úton december 13-án.
Szén-monoxid-mérgezés gyanúja Sárospatakon Szuperinfó Hírek - A tűzoltók kimutatták a mérgező gáz jelenlétét.
Riasztást adtak ki Borsod megyére, délután visszavonták Szuperinfó Hírek - Másodfokú (narancs) riasztást adott ki Borsod-Abaúj-Zemplén megye területére az OMSZ, délután visszavonták.
Bolti tolvajt és körözött személyt is elfogtak a rendőrök Borsodban Szuperinfó Hírek - Engedély nélkül vezető sofőrrel, bolti tolvajjal és körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.


Fizetett hirdetések

800 ezer eurós támogatás Szuperinfó Hírek - Újra közös fejlesztési programot valósít meg Hercegkút és a szlovákiai Kisgéres, amely egy sikeres, határon átnyúló pályázat segítségével összesen több…
Uszoda a műhely helyén Szuperinfó Hírek - Tanuszoda épül Sárospatakon, a beruházás a Tokaj-Zemplén fejlesztési program támogatásából valósul meg.
Jubileumot ünnepel a sárospataki teológia Szuperinfó Hírek - Hálaadó ünnepséget rendeznek a 70 éve alapított és 30 éve újraindított Sárospataki Református Teológiai Akadémia tiszteletére, 2021. december 10-én, pénteken,…
Megújul a sárospataki lőportorony Szuperinfó Hírek - Hiteles idegenforgalmi attrakciót szeretnének a látogatók elé tárni.