ZEMPLÉNI SZUPERINFÓ SAROSPATAK.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zemplen 2023.03.24
Zemplen 2023.03.24
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! 2020 előtti archívum elérése >>

Zemplen 2022. 11. 25.
Zemplen 2022. 11. 25.
Zemplen 2022. 11. 18.
Zemplen 2022. 11. 18.
Zemplen 2022. 11. 11.
Zemplen 2022. 11. 11.
«
...34567...
»
Három év után újra becslési verseny Sárospatakon Szuperinfó Hírek - A tavaly elhunyt szervező, Bigus Imre emlékének ajánlották az idei megmérettetést.
E-Qka a sárospataki iskolában Szuperinfó Hírek - Újabb környezetvédelmi program valósult meg a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumában és Általános Iskolájában.
Délig nem közlekednek a vonatok – mutatjuk, hol Szuperinfó Hírek - Két zempléni város között szünetel a vonatforgalom.
Soltész Miklós: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon Szuperinfó Hírek - „Tapasztaljuk a világban, és tudjuk, a kereszténység a legüldözöttebb vallás” - jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi és nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Komlóskán, a község központjában felépített kereszt megáldásával egybekötött ünnepségen.
Félpályás lezárás Sárospatakon baleset miatt! Szuperinfó Hírek - Baleset történt Sárospatakon a Petőfi utca 10. szám előtt.
Ausztriáról és Svájcról vesznek példát Zemplénben Szuperinfó Hírek - Újra meghirdették a „Tiszta Zemplén” akciót – hamarosan neki is vágnak


Fizetett hirdetések

Bordal túra Petőfi emlékére Szuperinfó Hírek - Különleges kezdeményezéssel emlékezett a Tokaj-Hegyalja Egyetem a nagy magyar költőre, és azokra az időkre, amikor bebarangolta Tokaj-Hegyalját.
Hazafiasságra, honvédelemre nevelnek Borsodban Szuperinfó Hírek - Honvéd Kadét Program indult Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében.
„Rangadóhoz mérten kemény játék és sok helyzet jellemezte a mérkőzést” Szuperinfó Hírek - A labdarúgó vármegyei II. osztály Kelet csoportjának 17. fordulójában két meccset játszottak szombaton.
Figyelem, baleset a 37-es főúton, Sárospataknál – félpályás útzár! Szuperinfó Hírek - A 37-es főúton, Sárospatak határában két autó ütközött össze.
Teljes útzár lesz! Megújul a Sárospatak-Cigánd összekötő út Szuperinfó Hírek - A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújul a 3814-es jelű Sárospatak-Cigánd összekötő út mintegy három kilométeres, Sárospatak felőli szakasza.
Vármegyénk rektorai is tiltakoznak a hátrányos megkülönböztetés miatt Szuperinfó Hírek - Nem tartják korrektnek a brüsszeli döntést, ami egyben a magyar felsőoktatás lejáratása is.
Sárospataki piperetükör és sörbontó Szuperinfó Hírek - A Bodrog-partiak szinte kifogyhatatlanok az ötletekből.
Pertőfi Sándorra emlékezik túráján nyolc Bodrog-parti település Szuperinfó Hírek - Huszonhat kilométert gyalogolnak március 14-én a túrára vállalkozók a március idusát megelőző napon.


Fizetett hirdetések

Jótékonyság és szeretet Szuperinfó Hírek - Csaknem négyszázan voltak a sárospataki sportbálban
Birkózó és bokszoló, sípos és röplabdázó Szuperinfó Hírek - Újra neves vendégeket fogadtak a Bodrog-parti város hagyományos sportbálján.
Négyszázan báloznak Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Ma este meglepetés vendéget is fogadnak a Bodrog-parti városban.
Jótékonysági sportbált tartanak Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Meglepetés vendéget is fogadnak a Bodrog-parti városban.