ZEMPLÉNI SZUPERINFÓ SAROSPATAK.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zemplen 2023.10.27
Zemplen 2023.10.27
«
...23456...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! 2020 előtti archívum elérése >>

Zemplen 2023.12.01
Zemplen 2023.12.01
Zemplen 2023.11.24
Zemplen 2023.11.24
Zemplen 2023.11.10
Zemplen 2023.11.10
12345...
»
Fűrészt is vitt a biciklilopáshoz Sárospatakon Szuperinfó Hírek - A kerékpárt 15 ezer forintért egy helyi férfi részére értékesítette.
Díjeső Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Szombaton és vasárnap az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnoka adott otthont a Kárpát Kupának
Kárpát Kupa Sárospatakon Szuperinfó Hírek - Ma és holnap az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnoka ad otthont a focitornának
„Évek óta nem volt ekkora havazás” Szuperinfó Hírek - Rég láttak akkora mennyiségű havat a Zemplénben, mint amennyi az elmúlt napokban leesett a térségben. A hegyekben, Háromhuta felett 60-70 centiméteres hótakarót is mértek, de Sárospatakon is szinte egész éjszaka dolgoztak az önkormányzat munkásai, hogy reggelre működőképes legyen a város.
Szabadidősport: jótékonysági futógála Szuperinfó Hírek - Minden résztvevőt zsíroskenyérrel, forralt borral és teával várnak december 31-én Sárospatakon
Ingyen kaptak számítógépet a pataki iskolások Szuperinfó Hírek - Sárospatak - A csomag egy notebookot, egy egeret és egy hordtáskát tartalmaz.


Fizetett hirdetések

Megválasztották a Tokaj-Hegyalja Egyetem új rektorát Szuperinfó Hírek - Sárospatak - Hat pályázati anyag került a szenátus elé a napokban.
Az agrártámogatásokban segítettek eligazodni a gazdáknak Szuperinfó Hírek - Sárospatak - A kormány előfinanszírozási programja sok gazdálkodó számára életmentő.
A buta góloktól a kihagyott ziccerekig Szuperinfó Hírek - Labdarúgás: Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei I. osztály, 16. forduló.
Futógála: játék a számokkal Szuperinfó Hírek - A Bodrog-parti városban ismét kiírták a szilveszteri jótékonysági fesztivált
Ahol a történelem találkozik a 21. századi kényelemmel Szuperinfó Hírek - Sárospatak nemcsak történelmünk jelentős magyar városa, de földrajzi adottságait tekintve is kiváló helyen van. Tokaj-Hegyalja gasztronómiai értékeit pedig a Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa **** Superior Sárospatak vendégei megtapasztalhatják.
A Felvidéken is az élvonalban a pataki tehetség Szuperinfó Hírek - Újabb rangos zenei versenyt nyert a sárospataki Téglás Botond
Félmilliárd forintból fejlesztett a sárospataki vállalkozás Szuperinfó Hírek - Sárospatak - Több mint félmilliárd forint értékű beruházást zárt le a sárospataki Weinberg 93 Építő Kft., amiről sajtótájékoztató keretében számoltak be csütörtökön.
Jótékonykodtak Sárospatakon Szuperinfó Hírek - A napokban immáron negyedszer szervezett jótékonysági adománygyűjtést a Sárospataki Torna Club és szurkolói csoportja, a Pataki Légió. Az akciót a Hidasnémeti VSC csapata elleni vármegye első osztályú labdarúgó mérkőzés közben tartották. A vissi Református Átmeneti Anyaotthon részére juttatták el az összegyűjtött felajánlásokat.


Fizetett hirdetések

Egyetemi címet kaphat a sárospataki teológia Szuperinfó Hírek - Sárospatak - Sárospataki Református Hittudományi Egyetem néven működik tovább 2024. február elsejétől a Sárospataki Református Teológiai Akadémia.
Balesettel indult a szerda reggel Sárospatakon is Szuperinfó Hírek - A Vörössipkások útja 1. alatt történt az eset.
Két halhatatlan hölgy lesz a vendég szerdán Szuperinfó Hírek - Pódiumbeszélgetést rendeznek a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete két tagjával, mégpedig november 15-én, szerdán 16.30-tól Sárospatakon, a Művelődés Háza és Könyvtárában,…
„A mai mérkőzésen minden volt, csak futball nem…” (fotókkal) Szuperinfó Hírek - A labdarúgó vármegyei I. osztály, 14. fordulóját szombaton játszották.

Katonadolog Sárospatakon

Sárospatak – A Művelődés Háza és Könyvtárában közel száz általános és középiskolai diák hallgatta érdeklődve a beszámolót.